torstai 13. toukokuuta 2010

12.5.2010, Heathrow terminal 3 arrivals

How do you do!

Ja terkkuja Lontoosta. Tulee ihan Lincolniin lähtö mieleen kun hengaillaan täällä samassa terminaali kolmosessa missä silloin vietettiin yötä palohälytinten laulaessa. Vielä pari tuntia ja sitten päästään eroon rinkoista ja siirtymään transit-puolelle hengailemaan lisää. Lento tänne meni mukavasti, aamiaisena sämpylät pekonilla ja ketsupilla. Njamslurps, eikun ei.

Nyt blogi siis viimein kunnolla pystyssä, oon pari viime viikkoa vaan rankuttanut ihmisille että lukekaa, lukekaa mutta en suostunut kertomaan osoitetta. Arvatenkin melko ärsyttävää. Lähtö ei ole vielä oikein iskenyt kunnolla, kenties kunhan päästään Singaporeen ja ihan uusiin paikkoihin. Ehkä sen iskun mukana tulee sitten se haikeus ja ikäväkin eri tavalla, nyt oon ollut vain niin innoissani lähdöstä ja stressaannut järjestelyistä että en oo oikein tajunnut että nyt ei nähdä pitkään aikaan. Mutta sittenhän se on vielä hauskempaa.

Kaikki pakkaaminen suoritettiin eilen, ja yhdessä vaiheessa mulle meinasi tulla ahdistuspaniikki että onkohan sitä nyt kaikki ja mitä jos on hirveästi liikaa. Todennäköisesti on. Ainakin oon haaveillut että shortseilla, bikineillä ja flipflopeilla pärjää melko pitkälle. Yllättävästi sitä kertyi kuitenkin tavaraa, ei niinkään vaatteista mutta kun mukana on myös ainakin lenkkarit, otsalamppu, moskiittoverkko, riippumatto ja keskikokoisen apteekin verran Capital Soleilia.

Tästä jatketaan illalla Singaporeen ja sieltä suoraan Manilaan. Manilassa luvassa olisi lisää hengailua lentokentällä tai jonkin majoituksen etsiminen (ei olla ihan päätetty vielä) ja perjantaina Zestairin siivet kantaa (?) meidät sitten Palawanin saarelle pääkaupunki Puerto Princesaan josta jatketaan bussilla El Nidoon mutta se onkin varmasti jo toinen tarina. Odotan vähintäänkin kanaa häkissä.

Tervetuloa siis lukemaan, toivottavasti blogi viihdyttää aamukahvin juontia työkoneen äärellä tai muita sopivia hetkiä. Nähdään täällä ja feissarissa!

-Inni.

ps. mä osaan nää kaikki security announcementit ulkoa. arkh.

1 kommentti:

  1. Kyllä, Phileas maistuu hyvältä aamukahvin kanssa. Varsinkin nyt kun täälläkin paistaa aurinko!

    VastaaPoista

Lukijat

Osallistujat